Tandvård med kvalitet till rätt pris

Våra behandlingar

Allmän tandvård

Inom allmäntandvårdens verksamhet jobbar vi med förebyggande tandvård, regelbundna undersökningar, lagningar, tandutdragningar, rotbehandlingar, bettskenor, kronor och broar. Med tandvård av hög kvalitet och med engagerad och kompetent personal ger vi våra patienter friska tänder hela livet. Hos oss kan du delbetala din behandling eller teckna Tandvårdsavtal för att slippa dyra tandvårdskostnader.

Akut tandvård

Vi värdesätter din säkerhet högt, oavsett tidpunkt. Hos oss får du tandläkartid snabbt – alla dagar i veckan. Vi har även kvälls- och helgöppet. Vår ambition är att alltid finnas tillgängliga för Stockholms invånare.

Tandimplantat

Vi på Sthlm Dental har bred kompetens och lång erfarenhet av tandimplantat. Vi arbetar med väldokumenterade implantatsystem som är internationellt erkända. Vi planerar våra behandlingar i en 3-dimensionell miljö för att kunna behandla våra patienter med bästa möjliga resultat.

Tandreglering

På Sthlm Dental erbjuder vi de nästan osynliga tandställningarna Inman Aligner och Invisalign. Båda metoderna är internationellt erkända och har hjälpt miljontals människor världen över att få fantastiska leenden. Med nästan osynliga tandskenor som är individuellt framställda efter dina tänder flyttas dina tänder gradvis tills de når sin optimala placering. Bekväma, genomskinliga och borttagbara tandskenor som skapar det leendet du alltid önskat dig.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare har gedigen kunskap om tandblekning, skalfasader och andra estetiska behandlingar. Vi hjälper dig gärna med att åtgärda missfärgningar, ojämnheter, tandöverlappningar, mellanrum eller fula fyllningar.

Kosmetiska behandlingar

Vi på Sthlm Dental utför behandlingar med stor precision. Vill du släta ut linjer och rynkor eller skapa mer markerade eller fylligare läppar? Vill du markera dina ansiktskonturer, som haka eller kind, eller föryngra huden i ansiktet?

Förebyggande tandvård

Förebyggande tandvård är inte så attraktivt, men viktigt.

Därför erbjuds alltid vårt Care-paket till alla våra undersökningar. Förebyggande tandvård gör att dina tänder håller sig friska och dina tandläkarbesök korta och trevliga.

Akut tandvård

Vi värdesätter din säkerhet högst, oavsett tidpunkt.

Du ska alltid veta att Vi har tid för dig – oavsett när behovet uppstår. Är det akut för dig är det akut för oss. Du når oss alla dagar, dygnet runt, utan besvär.